Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
柳生
Lau Sang
Aliases:  黃柳生
 
Filmography (1960-1969)
 
  副導演 (2 films)
    戰地奇女子 (1965)    
    如花美眷 (1966)    
  演員 (1 film)
    珠樓錯 (1962)    
  配樂 (21 films)
    歌唱士林祭塔 (1962)    
    岳飛出世 (1962)    
    猴子兵華山救駕 (1963)    
    摩登大妗 (1963)    
    春風得意鳳和鳴 (1963)    
    搶閘新娘 (1964)    
    姑娘十八一朵花 (1966)    
    影迷公主 (1966)    
    情花朵朵開 (1967)    
    廣播皇后 (1967)    
    花月佳期 (1967)    
    迷人小鳥 (1967)    
    青春之戀 (1967)    
    梅蘭菊竹 (1968)    
    愛他,想他,恨她! (1968)    
    花樣的年華 (1968)    
    滿園春色 (1968)    
    花月爭輝 (1969)    
    七彩姑娘十八一朵花 (1969)    
    神貓 (1969)    
    玫瑰芍藥海棠紅 (1969)    
  場記 (9 films)
    琴挑誤(下集) (1960)    
    琴挑誤(上集) (1960)    
    小偵探 (1962)    
    仗義還妻(上集) (1962)    
    虎將爭妻 (1962)    
    仗義還妻(大結局) (1962)    
    風雨泣萍姬 (1963)    
    女俠脫脫兒(上集) (1964)    
    女俠脫脫兒(下集) (1964)    
  編劇 (12 films)
    岳飛出世 (1962)    
    摩登大妗 (1963)    
    猴子兵華山救駕 (1963)    
    妙人奇遇 (1963)    
    受薪太太 (1963)    
    鬼馬家姐 (1964)    
    搶閘新娘 (1964)    
    飛賊含笑火 (1966)    
    如花美眷 (1966)    
    701烏龍女偵探 (1966)    
    廣播皇后 (1967)    
    花月爭輝 (1969)