Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳嘉培
Ng Ka-Pui
Aliases:  吳家培
 
Filmography (2006-2018)
 
  副導演 (4 films)
    美女食神 (2007)    
    十分鍾情 (2008)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    我的情敵女婿 (2018)    
  第二副導演 (12 films)
    保持通話 (2008)    
    絕代雙嬌 (2008)    
    頭七 (2009)    
    保持愛你 (2009)    
    全城戒備 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    殭屍新戰士 (2010)    
    線人 (2010)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    香港仔 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    喵星人 (2017)    
  第一副導演 (1 film)
    我的情敵女婿 (2018)    
  演員 (2 films)
    圍城 (2008)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
  場記 (3 films)
    天行者 (2006)    
    心想事成 (2007)    
    異空危情 (2010)