Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嚴望
Yim Mong
 
Filmography (1952-1981)
 
  副導演 (9 films)
    呂布搶貂蟬 (1956)    
    劉備過江招親(關公守華容) (1957)    
    神燈 (1960)    
    義乞存孤 (1961)    
    小千金 (1961)    
    孖生小藝人 (1962)    
    紫霞杯 (1963)    
    狂龍 (1969)    
    老鼠街 (1981)    
  導演 (1 film)
    五嶽英雄傳 (1961)    
  場記 (6 films)
    萬里行屍 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    鴻運喜當頭 (1955)    
    歌唱郎歸晚 (1955)    
    荒山盜屍案 (1960)    
    十字鎖喉手 (1978)    
  演員 (3 films)
    十載繁華一夢銷 (1952)    
    萬里行屍 (1954)    
    老鼠街 (1981)    
  編劇 (7 films)
    白骨陰陽劍(四集) (1963)    
    白骨陰陽劍(三集) (1963)    
    雷電天仙劍 (1963)    
    火燒紅蓮寺(下集) (1963)    
    七公主(下集) (1967)    
    崑崙三殺手 (1967)    
    七公主(上集) (1967)