Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翁午
Weng Wu  ♂





 
Filmography (1949-1980)
 
  副導演 (1 film)
    風頭人物 (1977)    
  演員 (30 films)
    蕩婦心 (1949) ... 陳道生-幼年
    狂風之夜 (1952)    
    有求不應 (1953) ... 學生乙
    迷人的假期 (1959) ... 許可法
    名醫與紅伶 (1960) ... 翁午
    浪子雙娃 (1962) ... 駱祥致
    鍍金世界 (1962) ... 王敬德
    追車記 (1962) ... 趙國光
    千里姻緣一線牽 (1963) ... 陳德彰
    男男女女 (1964)    
    珍珠魔鬼火 (1964) ... 張廣文
    金鷹 (1964) ... 扎布
    變色龍 (1965) ... 二楞子
    椰林雙姝 (1965) ... 店小二
    十月新娘 (1965)    
    畫皮 (1966) ... 王崇武
    白領麗人 (1967) ... 林惟聰
    我又來也 (1968) ... 徐正忠
    沙家濱殲敵記 (1968)    
    紅燈記 (1968) ... 伍長
    五福臨門 (1969) ... 群
    少男少女 (1969)    
    大學生 (1970) ... 魏如海
    艇 (1972) ... 大榮
    屈原 (1973)    
    蕩寇群英 (1978)    
    小鬼靈精 (1979)    
    怪客 (1979) ... 王大衛
    錯有錯著 (1980)    
    密殺令 (1980) ... 于承忠