Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
辜振甫
Koo Chen-Fu
 
Filmography (1973-1982)
 
  監製 (31 films)
    愛的天地 (1973)    
    英烈千秋 (1974)    
    痴情玉女 (1974)    
    純純的愛 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    小女兒的心願 (1975)    
    戰地英豪 (1975)    
    牡丹淚 (1975)    
    狼牙口 (1976)    
    秋纏 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    永恆的愛 (1977)    
    望春風 (1977)    
    強渡關山 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    密密相思林 (1977)    
    火鳳凰 (1978)    
    神捕 (1979)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    錦標 (1979)    
    天狼星 (1979)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    香火 (1979)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    源 (1980)    
    大湖英烈 (1980)    
    皇天后土 (1981)    
    Z字特攻隊 (1982)    
  出品人 (1 film)
    梅花 (1976)