Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許文銳
Hui Man-Yui  ♂
Aliases:  六戈,  許文銳,  許譽耀





 
Filmography (1977-1998)
 
  演員 (44 films)
    海軍突擊隊 (1977)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    奔出江湖路 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    大惡客 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    師父出馬 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    神捕 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    南北腿王 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    十三癲和尚 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    玉釵盟 (1980)    
    手指拗出 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    賭王千上千 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    女子感化院 (1982)    
    烈日女娃人 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    邪撞邪 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    戰龍計劃 (1989)    
    海口人 (1989)    
    胭脂殺手 (1990)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    媚眼復仇記 (1998)    
    隔世吸引力 (1998)    
    追妳一世 (1998)