Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱德偉
Chu Tak-Wai  ♂
Aliases:  朱德惠





 
Filmography (1978-1988)
 
  演員 (27 films)
    蕩寇群英 (1978)    
    問你怕未 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    著錯草鞋走錯路 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    有著數 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    發圍 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    連環大鬥法 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    獵頭 (1982)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    英雄本色 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    養鬼仔 (1987)    
    靚仔幹探 (1988)    
    殭屍鬥巫師 (1988)