Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田平春
Tin Ping-Chun  ♂





 
Filmography (1979-1999)
 
  演員 (19 films)
    尋夢的孩子 (1979)    
    風流人物 (1980)    
    七巧鳳凰碧玉刀 (1980)    
    玄機 (1980)    
    我從山中來 (1980)    
    不如歸去 (1980)    
    楚留香傳奇 (1980)    
    討厭鬼 (1980)    
    心酸酸 (1980)    
    半夜人 (1981)    
    借屍還魂 (1981)    
    瘋狂世界 (1981)    
    鬼屋禁地 (1981)    
    九彎十八轉 (1982)    
    殺手輓歌 (1984)    
    報告班長 (1988)    
    學校霸王 (1995)    
    超級天兵之機車班長 (1997)    
    小卒戰將 (1999)