Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊秉忠(2)
Yang Ping-Chung
 
Filmography (1959-1987)
 
  配樂 (21 films)
    孽火 (1959)    
    宜室宜家 (1961)    
    吳鳳 (1962)    
    王寶釧 (1967)    
    巫山點點愁 (1968)    
    目蓮救母 (1968)    
    封神榜 (1969)    
    三娘教子 (1970)    
    狐妻 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    隴上春痕 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    六福茶樓 (1971)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    虎娃兒 (1974)    
    吃人井 (1974)    
    碧血黃花 (1980)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
  混音 (1 film)
    鐵血兒女 (1967)