Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王吉聲
Wong Kat-Sing
 
Filmography (1936-1964)
 
  攝影 (46 films)
    可匊揪後扇 (1936)    
    神秘之夜 (1937)    
    重見天日 (1937)    
    戰士情花 (1938)    
    借屍還魂 (1947)    
    蕩婦魂歸 (1948)    
    香閨香暖 (1948)    
    歌唱沙三少 (1951)    
    嫦娥 (1954)    
    呂布搶貂蟬 (1956)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    嬌嬌女 (1956)    
    甜姐兒 (1957)    
    寶扇緣 (1957)    
    小歌女 (1958)    
    海王子 (1958)    
    寶鼎明珠 (1958)    
    賊王子 (1958)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    何處是兒家 (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    鬥氣夫妻 (1959)    
    孝女還珠記 (1959)    
    代代扭紋柴 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    雨夜驚魂 (1960)    
    女權 (1960)    
    相見歡 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    鬼俠 (1962)    
    驚天動地 (1962)    
    新姊妹花 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    一飛沖天 (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    三傻尋女 (1963)    
    大俠金葫蘆 (1963)    
    難測女兒心 (1963)    
    賢妻良母 (1963)    
    金鎖匙 (1963)    
    孝子賢孫 (1964)    
    天從人願 (1964)    
  監製 (1 film)
    濟公活佛 (1949)