Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王吉聲
Wong Kat-Sing
 
Filmography (1936-1964)
 
  攝影 (49 films)
    可匊揪後扇 (1936)    
    重見天日 (1937)    
    神秘之夜 (1937)    
    戰士情花 (1938)    
    借屍還魂 (1947)    
    香閨香暖 (1948)    
    蕩婦魂歸 (1948)    
    歌唱沙三少 (1951)    
    嫦娥 (1954)    
    呂布搶貂蟬 (1956)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    嬌嬌女 (1956)    
    甜姐兒 (1957)    
    寶扇緣 (1957)    
    寶鼎明珠 (1958)    
    賊王子 (1958)    
    小歌女 (1958)    
    海王子 (1958)    
    何處是兒家 (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    鬥氣夫妻 (1959)    
    孝女還珠記 (1959)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    代代扭紋柴 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    雨夜驚魂 (1960)    
    苦海紅蓮 (1960)    
    女權 (1960)    
    相見歡 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    新姊妹花 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    一飛沖天 (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    驚天動地 (1962)    
    賢妻良母 (1963)    
    天降福星 (1963)    
    金鎖匙 (1963)    
    三傻尋女 (1963)    
    大俠金葫蘆 (1963)    
    亂拜石榴裙 (1963)    
    難測女兒心 (1963)    
    孝子賢孫 (1964)    
    天從人願 (1964)    
  監製 (1 film)
    濟公活佛 (1949)