Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎家豪
Lai Ka-Ho
 
Filmography (2006-2017)
 
  製片 (21 films)
    我要成名 (2006)    
    出埃及記 (2007)    
    門徒 (2007)    
    老港正傳 (2007)    
    破事兒 (2007)    
    青苔 (2008)    
    十分鍾情 (2008)    
    家有喜事2009 (2009)    
    關人7事 (2009)    
    槍王之王 (2010)    
    維多利亞壹號 (2010)    
    安非他命 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    全球熱戀 (2011)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    賭城風雲 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    暗色天堂 (2016)    
    沖天火 (2016)    
    俠盜聯盟 (2017)    
  演員 (2 films)
    我要成名 (2006) ... 製片
    安非他命 (2010) ... 紀念品售貨員
  策劃 (4 films)
    雛妓 (2015)    
    選老坐 (2016)    
    失眠 (2017)    
    空手道 (2017)