Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳凱恩
Heidi Ng Hoi-Yan  ♀
 
Filmography (2005-2019)
 
  監製 (5 films)
    點對點 (2014)    
    南丫拯狗隊 (2016)    
    白色女孩 (2017)    
    逆流大叔 (2018)    
    BABY復仇記 (2019)    
  副導演 (1 film)
    馬己仙峽道 (2007)    
  製片 (9 films)
    b420 (2005)    
    無聲風鈴 (2009)    
    劍雨 (2010)    
    大藍湖 (2011)    
    極速天使 (2011)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    一念無明 (2016)    
    打開我天空 (2016)    
  場記 (2 films)
    我要成名 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
  執行製片 (4 films)
    高舉•愛 (2012)    
    逆戰 (2012)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    黑色喜劇 (2014)