Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
竺清賢
Chuk Ching-Yin
 
Filmography (1936-1940)
 
  監製 (23 films)
    惡家姑 (1936)    
    妻多夫賤 (1936)    
    孤寒財主 (1936)    
    午夜殭屍 (1936)    
    可匊揪後扇 (1936)    
    桃色血案 (1936)    
    科學罪人 (1936)    
    神秘之夜 (1937)    
    時勢造英雄 (1937)    
    老婆皇帝 (1937)    
    有女懷春 (1937)    
    奇女子 (1938)    
    七星伴月 (1938)    
    胭脂淚 (1938)    
    梅知府 (1938)    
    第八天堂 (1939)    
    香江花月夜 (1939)    
    梅開二度 (1939)    
    桃李爭春 (1939)    
    絕代佳人 (1940)    
    打漁殺家 (1940)    
    潘巧雲 (1940)    
    薛仁貴與柳迎春 (1940)    
  導演 (1 film)
    重見天日 (1937)