Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚嬣
Tam Neng
Aliases:  譚寧
 
Filmography (1952-1990)
 
  演員 (1 film)
    火 (1956) ... 周欣
  場記 (22 films)
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
    再生花 (1953)    
    危樓春曉 (1953)    
    程大嫂 (1954)    
    改期結婚 (1954)    
    馬來亞之戀 (1954)    
    檳城艷 (1954)    
    愛(上集) (1955)    
    復活 (1955)    
    斷鴻零雁記 (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    兩地相思 (1955)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    梁祝恨史 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    豪門夜宴 (1959)    
    慾網 (1959)    
    人海孤鴻 (1960)    
    千嬌百媚 (1961)    
    不了情 (1961)    
    金喇叭 (1961)    
  編劇 (11 films)
    良心 (1961)    
    苦海明珠 (1962)    
    瓊樓魔影 (1962)    
    幸福新娘 (1963)    
    斷腸花 (1963)    
    恩怨情天 (1963)    
    海棠紅 (1965)    
    小姐的丈夫 (1965)    
    冬戀 (1968)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    浪漫殺手自由人 (1990)