Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉應龍
Lau Ying-Lung  ♂





 
Filmography (1979-2005)
 
  副導演 (1 film)
    傳奇人物 (1981)    
  演員 (28 films)
    刁禽雙絕 (1979)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    女人檔案 (1982)    
    野狼幫 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    天皇巨星 (1983)    
    還我少林 (1984)    
    停不了的愛 (1984)    
    冷血屠夫 (1985)    
    連環炮 (1986)    
    江湖正傳 (1987)    
    獵狐行動 (1988)    
    法律無情 (1988)    
    金牌師姐 (1989)    
    黑海霸王花 (1990)    
    特區愛奴 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    夢斷危情 (1993)    
    情劫 (1993)    
    中港儷人 (1993)    
    冷血人狼 (1994)    
    地下賭王 (1994)    
    元洲街王后 (1995)    
    95陀槍女警 (1995)    
    盲俠之再踏江湖 (1995)    
    黃大仙烏鼠 (1995)    
    西環浮屍 (1995)    
    情迷烏賊 (2005)    
  出品人 (1 film)
    冷血人狼 (1994)