Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關國忠
Kwan Kwok-Chung  ♂





 
Filmography (1987-1995)
 
  演員 (23 films)
    鬼馬校園 (1987)    
    雞同鴨講 (1988)    
    至尊無上 (1989)    
    四千金 (1989)    
    嘩鬼有限公司 (1989)    
    獵魔群英 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    香港舞男 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    朋黨 (1990)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
    冇警時份 (1993) ... 阿鬼
    女兒當自強 (1993)    
    飛虎雄心 (1994)    
    尖東雙虎 (1995)