Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
聶遠
Nie Yuan  ♂





 
Filmography (2002-2016)
 
  演員 (22 films)
    凶宅幽靈 (2002) ... 姜洪斌
    短信一月追 (2005)    
    臥虎 (2006)    
    芳香之旅 (2006)    
    女人.本色 (2007) ... 程必聰
    東方海盜傳奇 (2007)    
    愛情左燈右行 (2008) ... 武大偉
    金陵十三釵 (2011) ... 軍人
    關雲長 (2011) ... 韓福
    建黨偉業 (2011)    
    銅雀台 (2012)    
    王的盛宴 (2012) ... 項庄
    不肯去觀音 (2013)    
    目標戰 (2013)    
    啊朋友還錢 (2013)    
    控城計 (2013)    
    玄武迷蹤之連環鬥 (2014)    
    血戰松山 (2014)    
    繡春刀 (2014)    
    鈔票飛 (2015)    
    生死96小時 (2016)    
    勇士 (2016)    
 
 
Biography