Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾啟文
Chung Kai-Man  ♂
Aliases:  鍾啓文

 
Filmography (1955-1964)
 
  監製 (106 films)
    風雨牛車水 (1956)    
    碧海浮屍 (1956)    
    青山翠谷 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    無頭案 (1957)    
    魂歸離恨天 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    半世老婆奴 (1957)    
    金蓮花 (1957)    
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    黛綠年華 (1957)    
    亡魂谷 (1957)    
    四千金 (1957)    
    琵琶怨 (1957)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    月宮寶盒 (1958)    
    小情人 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    黑俠擒兇 (1958)    
    紅娃 (1958)    
    歷盡滄桑一美人 (1958)    
    殺妻案 (1958)    
    廣告女郎 (1958)    
    璇宮艷史(續集) (1958)    
    人財兩得 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    天長地久 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    三星伴明 (1959)    
    風雨歸舟 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    長腿姐姐 (1960)    
    三鳳求凰 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    溫柔卿 (1960)    
    鐵臂金剛 (1960)    
    翠樓春曉 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    苦心蓮(下集) (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    春潮 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    野姑娘 (1960)    
    母與女 (1960)    
    女俠文婷玉 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    七喜臨門 (1960)    
    辮子姑娘 (1960)    
    苦心蓮(上集) (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    古屋疑雲 (1960)    
    夜夜杜鵑啼 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    香港之夜 (1961)    
    賊美人 (1961)    
    南北和 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    遊戲人間 (1961)    
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    殺人王大戢扭計深 (1961)    
    太太緝私團 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    萍水奇緣 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    火中蓮 (1962)    
    患難真情 (1962)    
    野花戀 (1962)    
    好事成雙 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    桃李爭春 (1962)    
    傻偵探 (1962)    
    雙劍盟(上集) (1962)    
    早生貴子 (1962)    
    一段情 (1962)    
    香港之星 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    三紳士艷遇 (1963)    
    金箭盟 (1963)    
    小兒女 (1963)    
    荷花 (1963)    
    一曲難忘 (1964)    
  導演 (3 films)
    愛的教育 (1961)    
    一段情 (1962)    
    一曲難忘 (1964)    
  美術 (1 film)
    楊娥 (1955)