Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁若呆
Leung Yeuk-Ngoi


 
Filmography (1936-1960)
 
  演員 (55 films)
    世道人心 (1936)    
    蘆花淚 (1936) ... 梁宏業
    黎夫人 (1936)    
    蛋家妹 (1936)    
    財運亨通 (1937)    
    錦繡河山 (1937)    
    賣油郎獨佔花魁 (1937)    
    荒島沉冤 (1937)    
    公子哥兒 (1937)    
    翠亨村 (1937)    
    花開富貴 (1937)    
    鄉下佬探親家 (1937)    
    血淚灑情天 (1938)    
    拗碎靈芝 (1938)    
    豪華闊少 (1938)    
    乞米養家姑 (1938)    
    孟麗君 (1938)    
    八百壯士 (1938)    
    三審玉堂春 (1939)    
    冤鬼復仇記 (1939)    
    妓嫂墳 (1939)    
    牡丹亭 (1940)    
    怪俠一枝梅 (1940)    
    番頭婆起牌坊 (1940)    
    梅花落 (1940)    
    銀槍盜 (1941)    
    大都會 (1941)    
    古屋情魔 (1941)    
    李鐵北海斬妖龍 (1950)    
    哪宅大戰紅孩兒 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    家和萬事興 (1950)    
    封神榜之一:大破黃河陣 (1950)    
    飛劍俠血戰周家莊 (1950)    
    白蟒佔龍宮 (1950)    
    無敵連環鏢 (1951)    
    白俠白旋風 (1951)    
    真假玉面霸王 (1951)    
    珍珠淚 (1952) ... 水伯
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    契爺艷史 (1952) ... 債主梁伯
    奇俠黑旋風 (1952)    
    再訪香城艷 (1952)    
    香車美人 (1952)    
    花開燕子歸 (1952) ... 客棧老闆
    銀燈照玉郎 (1952) ... 劉善祥
    火網梵宮十四年 (1953)    
    春 (1953) ... 中醫
    入鄉隨俗 (1955)    
    魂斷望夫山 (1955)    
    春色滿西廂 (1955)    
    元配夫人 (1956)    
    十號風波 (1959)    
    十兄弟 (1959)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)