Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梅欣
Mui Yan  ♂





 
Filmography (1960-1990)
 
  演員 (83 films)
    小俠紅蝴蝶 (1960) ... 阿肥
    丹鳳屠龍劍 (1961)    
    天山龍鳳劍(上集) (1961) ... 周通
    天山龍鳳劍(下集) (1961) ... 周通
    小俠紅蝴蝶(下集) (1961)    
    飛天小俠 (1961)    
    寒江關 (1961) ... 程咬金
    苗山白毛女(下集) (1961) ... 阿珠
    苗山白毛女(上集) (1961) ... 阿珠
    小紅娘 (1961)    
    探花夫婿狀元妻 (1962) ... 梁彬
    隱形女俠 (1962)    
    富貴榮華第一家 (1962)    
    乞兒小皇帝 (1962) ... 周阿根
    橫掃江南七霸天 (1962) ... 歐陽德
    真假小俠紅蝴蝶 (1962) ... 肥師兄
    雙劍神鞭俠 (1962)    
    大明群英會 (1962)    
    臥龍山生死鬥 (1962)    
    紅梅仙借屍還魂記 (1962)    
    鐵鴛鴦 (1963)    
    苦海親情 (1963) ... 何福
    五諫刁妻 (1963)    
    八仙鬧東 (1963)    
    雌雄雙劍俠 (1963)    
    英娥殺嫂 (1963) ... 林大福
    雙雄震九洲 (1963)    
    魔笊神鞭 (1963) ... 大哥
    行運老爺車 (1964) ... 吳自良
    頭獎馬票 (1964)    
    玉龍三戲胭脂虎 (1964) ... 石中寶
    孫悟空七打九尾狐 (1964) ... 豬八戒
    五鼠鬧東京 (1964) ... 韓彰
    一樓十四伙 (1964) ... 蕭懷仁
    錦繡天堂 (1964) ... 戲班職員
    神俠鬧江南 (1964) ... 吳秀
    孫悟空三戲百花仙 (1965) ... 朱八戒
    摩登馬騮精 (1965) ... 朱畢介
    鄉下妹出城 (1965) ... 沙塵貴
    看牛仔出城 (1965)    
    火燒平陽城 (1965)    
    太太日記 (1965) ... 姚恨水
    倚天屠龍記三集 (1965) ... 說不得
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965) ... 說不得
    傻大姐當兵 (1965) ... 兄伯明
    通天曉 (1966) ... 陳大成
    傻大姐捉賊 (1966) ... 響尾蛇
    孫悟空大戰群妖 (1966) ... 豬八戒
    太平山八仙奇遇 (1966) ... 漢鍾離
    阿珍要嫁人 (1966) ... 錢開眼
    婚姻大事 (1966)    
    蓬門淑女 (1967) ... 九少
    七劍十三俠 (1967)    
    黑白飛天貓 (1967)    
    苦海驕兒 (1967) ... 火頭炳
    情種 (1967)    
    賣當借 (1967) ... 李家富
    拜倒迷你裙 (1968) ... 佘子明
    怪俠三氣胭脂虎 (1968)    
    如來神掌再顯神威 (1968) ... 崑崙道長
    多情妙賊 (1968) ... 劉總管
    大家歡樂在今宵 (1968)    
    受薪大丈夫 (1968) ... 錢世吾
    說謊的人 (1969)    
    差利捉錯貓 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    大盜歌王 (1969) ... 包探長
    餐搵餐食餐餐有 (1969) ... 劉王伯
    威風大少惡千金 (1969) ... 孔松柏
    入伙大吉 (1969)    
    一代棍王 (1970) ... 賭棍-同新寶
    有殺冇賠 (1970)    
    神探一號 (1970)    
    滿肚密圈 (1970) ... 肥朱
    瓊花仙子 (1970)    
    滿天星斗 (1970) ... 喪光
    三角圓床 (1970) ... 肥佬朱
    三美挑情 (1973)    
    天天報喜 (1974)    
    街知巷聞 (1974)    
    千奇百怪俏女傭 (1975)    
    標錯參 (1987)    
    天師捉姦 (1990)