Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸雲峰
Luk Wan-Fung
 
Filmography (1954-1980)
 
  監製 (5 films)
    患難夫妻 (1954)    
    杜十娘怒沉百寶箱 (1956)    
    荒唐鏡五鬥陳夢吉 (1957)    
    人心博人心 (1957)    
    一夜九更天 (1958)    
  製片 (15 films)
    不如歸 (1954)    
    彩鳳入誰家 (1955)    
    狡婦可鞋 (1955)    
    陳繡 (1955)    
    荒唐鏡五鬥陳夢吉 (1957)    
    一夜九更天 (1958)    
    一把存忠劍 (1958)    
    陳村種三跪水觀音 (1958)    
    兩傻遊地獄 (1958)    
    拉車得美 (1958)    
    戰國佳人 (1959)    
    兩傻擒兇記 (1959)    
    無兵司令 (1959)    
    包公夜審行屍 (1959)    
    一命三兇手 (1959)    
  編劇 (2 films)
    英雄肝膽美人心 (1961)    
    廣東先生與山東響馬 (1980)