Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘藩
Poon Fan
Aliases:  潘蕃
 
Filmography (1954-1980)
 
  副導演 (17 films)
    私奔 (1954)    
    人結人緣 (1954)    
    魂斷望夫山 (1955)    
    高君保私探營房 (1956)    
    蛇美人劈山尋太子(上集) (1958)    
    女攝青鬼乞米養孤兒(下集大結局) (1958)    
    蛇美人劈山尋太子(下集) (1958)    
    毒婦點天 (1959)    
    阿福當兵 (1959)    
    兩傻擒兇記 (1959)    
    因禍得福 (1960)    
    羽扇恩仇 (1960)    
    大富之家 (1963)    
    錦秀年華 (1963)    
    飄零雁 (1965)    
    小姐的丈夫 (1965)    
    點心皇后 (1965)    
  導演 (2 films)
    香港一婦人 (1964)    
    燕娘 (1969)    
  演員 (8 films)
    人結人緣 (1954)    
    私奔 (1954)    
    香銷十二美人樓 (1954)    
    香銷十二美人樓 (1954)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    魂斷望夫山 (1955)    
    肥廋姻緣 (1956)    
    元配夫人 (1956)    
  編劇 (27 films)
    私奔 (1954)    
    馬票女郎 (1958)    
    自由戀愛 (1960)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    好女唔憂嫁 (1961)    
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    福慧雙修 (1962)    
    傻偵探 (1962)    
    雙劍盟(上集) (1962)    
    錦秀年華 (1963)    
    苦命鴛鴦 (1963)    
    香港一婦人 (1964)    
    老婆萬歲 (1964)    
    一家之主 (1964)    
    飄零雁 (1965)    
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    神秘夫人 (1966)    
    殘花淚 (1966)    
    鐵膽恩仇 (1967)    
    工廠三小姐 (1967)    
    五月的紅唇 (1968)    
    青春戀歌 (1968)    
    媽媽要我嫁 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    相思甜如蜜 (1969)    
    黃金喋血 (1979)    
    神龍猛探 (1980)