Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪洋
Hung Yeung (1)  ♂




 
Filmography (1957-1973)
 
  演員 (22 films)
    青山碧血 (1957)    
    金山奇案 (1957)    
    雌雞隨鳳飛 (1958)    
    血戰T吧哖 (1958)    
    月夜愁 (1958)    
    西北雨 (1958)    
    愛情保險公司 (1959)    
    無情夜快車 (1959)    
    最後的微笑 (1959)    
    啞吧與小姨 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    香港之夜 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    早生貴子 (1962) ... 溫鑑波
    桃李爭春 (1962) ... 白明
    続社長洋行記 (1962) ... 柳宗之
    鶯歌燕舞 (1963) ... 陳志行
    諜海四壯士 (1963) ... 張標
    三紳士艷遇 (1963) ... 柳宗三
    金箭盟 (1963) ... 陶天雄
    梁山伯與祝英台 (1964) ... 同學
    鐵拳爭霸 (1973)