Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
倪大紅
Ni Da-Hong  ♂
Aliases:  倪大宏





 
Filmography (1985-2018)
 
  演員 (29 films)
    衛國軍魂 (1985) ... 段雨國
    棋王 (1988)    
    孝子賢孫伺候著 (1993)    
    刺客新傳之殺人者唐斬 (1993)    
    活著 (1994) ... 龍二
    西夏路迢迢 (1997)    
    青春愛人事件 (2005)    
    泥鰍也是魚 (2005)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006) ... 蔣 太 醫
    風聲 (2009) ... 司令部清洁工 老陸
    透析 (2009)    
    三槍拍案驚奇 (2009) ... 王五麻子
    西風烈 (2010) ... 何建中
    堵車 (2011)    
    幸存日 (2011)    
    邊境風雲 (2012)    
    銅雀台 (2012) ... 伏完
    越來越好·村晚 (2013)    
    初戀未滿 (2013) ... 啾啾爸
    快樂到家 (2013)    
    一場風花雪月的事 (2013)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014) ... 魏忠賢
    一號目標 (2014)    
    聶隱娘 (2015) ... 聶鋒
    戰狼 (2015)    
    羅曼蒂克消亡史 (2016)    
    捐贈者 (2017)    
    夜闖寡婦村 (2017)    
    低壓槽 (2018)