Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
俞鳳至
Florence Yu Fung-Chi  ♀
Aliases:  俞鳳子

 
Filmography (1961-1991)
 
  監製 (11 films)
    庭院深深 (1971)    
    忍 (1972)    
    仇 (1972)    
    浪 (1973)    
    陰陽界 (1974)    
    豪門怨男 (1975)    
    星語 (1976)    
    官人我要 (1976)    
    肥龍過江 (1978)    
    油脂甲由 (1979)    
    飛鶴 (1980)    
  導演 (5 films)
    仇 (1972)    
    忍 (1972)    
    浪 (1973)    
    油脂甲由 (1979)    
    第一次 (1983)    
  演員 (5 films)
    儂本多情 (1961)    
    武則天 (1963)    
    羅門四虎 (1968)    
    問白雲 (1971)    
    出賣愛情的人 (1971)    
  策劃 (3 films)
    官人我要 (1976)    
    星語 (1976)    
    害時出世 (1983)    
  出品人 (6 films)
    官人我要 (1976)    
    星語 (1976)    
    兵來賊擋 (1980)    
    拖錯車 (1985)    
    流氓公僕 (1985)    
    魔畫情 (1991)    
  執行監製 (1 film)
    忍 (1972)    
  編劇 (5 films)
    庭院深深 (1971)    
    浪 (1973)    
    豪門怨男 (1975)    
    官人我要 (1976)    
    油脂甲由 (1979)