Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李祖榮
Lee Jo-Wing (2)  ♂





 
Filmography (1972-1999)
 
  演員 (34 films)
    天王拳 (1972)    
    斷劍無情 (1979)    
    茅山道人 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    清洪幫 (1979)    
    十三癲和尚 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    月異星邪 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    千王鬥千后 (1981)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    撞鬼 (1983)    
    少林與忍者 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    水滸外傳 (1984)    
    小和尚出馬 (1984)    
    龍發威 (1985)    
    忍武者 (1986)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    闖將 (1988)    
    勇者無懼 (1988)    
    Shaolin Dolemite (1999)