Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱牧
Chu Mu  ♂
Aliases:  祥子





 
Filmography (1957-1994)
 
  導演 (13 films)
    鳳陽花鼓 (1967)    
    雲姑 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    女警察 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    至尊寶 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    阿茂正傳 (1976)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    第三隻手 (1981)    
  策劃 (2 films)
    真白蛇傳 (1978)    
    說謊世界 (1978)    
  出品人 (2 films)
    說謊世界 (1978)    
    秦俑 (1989)    
  副導演 (6 films)
    粉紅色的兇手 (1959)    
    風雨歸舟 (1959)    
    七仙女 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    狀元及第 (1964)    
    西施 (1965)    
  監製 (3 films)
    少林俗家弟子 (1985)    
    大上海1937 (1986)    
    秦俑 (1989)    
  演員 (108 films)
    風兩桃花村 (1957) ... 農民
    郎如春日風 (1957)    
    珊瑚 (1958)    
    元元紅 (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    借紅燈 (1958)    
    風雨歸舟 (1959)    
    風情尤物 (1959)    
    死亡的約會 (1959)    
    鬼屋歌聲 (1959) ... 司機
    千面女郎 (1959)    
    多情恨 (1959)    
    歌迷小姐 (1959)    
    噴火女郎 (1959) ... 章大哥
    貴婦風流 (1959) ... 林福
    粉紅色的兇手 (1959) ... 黃斌
    蕉風椰雨 (1960) ... 馮安邦
    街童 (1960) ... 大海
    喜相逢 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960) ... 老周
    桃色風雲 (1960)    
    江水東流 (1960) ... 趙永昌
    辮子姑娘 (1960) ... 何仔
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    我是殺人犯 (1961)    
    手鎗 (1961)    
    雲開見月明 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    隔牆艷史 (1961) ... 老李
    愛的教育 (1961)    
    萍水奇緣 (1962)    
    黑狐狸 (1962)    
    火中蓮 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    一段情 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963) ... 兇手
    梁山伯與祝英台 (1963) ... 樵夫
    原野奇俠傳 (1963) ... 胡廣
    七仙女 (1963) ... 金甲神
    金箭盟 (1963) ... 赤髮道人
    武則天 (1963)    
    福星高照 (1963)    
    山歌戀 (1964)    
    玉堂春 (1964) ... 蘇老八
    花木蘭 (1964)    
    王昭君 (1964) ... 王龍
    狀元及第 (1964) ... 顧文友
    菟絲花 (1965) ... 羅毅教授
    西施 (1965) ... 吳王夫差
    鳳陽花鼓 (1967) ... 李傑
    花落水流紅 (1967) ... 富翁范海屏
    十萬青年十萬軍 (1967) ... 有島大佐
    玉龍吟 (1968)    
    大丐俠 (1968) ... 馮刁
    神經刀 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    藍色的夢 (1969) ... 騙徒何森
    盜璽 (1969)    
    一劍情深 (1969) ... 霹霹子
    四武士 (1969) ... 毒旋風
    亡命八傑 (1969) ... 蒙將邦古鹿
    鐵骨傳 (1969)    
    鷹爪手 (1970) ... 徐申達
    玉樓春夢 (1970)    
    觀音客棧 (1970)    
    異鄉客 (1970) ... 黑無常常潔
    錄音機情殺案 (1970) ... 周大偉
    大賊王 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    火鳥第一號 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    馬家溝 (1970) ... 趙隊長
    壯士血 (1970)    
    翠寒谷 (1970) ... 元將阿圖魯
    小蘋果 (1970)    
    雪路血路 (1970) ... 客串
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    雲姑 (1971) ... 魏一虎
    騙術奇譚 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    巴士站 (1971)    
    輕煙 (1972)    
    五虎摧花 (1972)    
    快活林 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    女警察 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    拍案驚奇 (1975)    
    半斤八兩 (1976) ... 朱牧
    阿茂正傳 (1976) ... 紳士
    鬼馬姑爺仔 (1977) ... 方先生
    夢醒時分 (1992)    
    西楚霸王 (1994)    
  執行導演 (2 films)
    辛十四娘 (1966)    
    鳳陽花鼓 (1967)    
  編劇 (5 films)
    雲姑 (1971)    
    女警察 (1973)    
    阿茂正傳 (1976)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    鄰居 (1981)