Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張陽
Zhang Yang (6)
 
Filmography (1999-2017)
 
  聲音設計 (4 films)
    獨自等待 (2004)    
    血戰到底 (2006)    
    天注定 (2013)    
    反轉人生 (2017)    
  錄音 (18 films)
    月蝕 (1999)    
    故鄉三部曲之站臺 (2000)    
    車四十四 (2001)    
    任逍遙 (2002)    
    獨自等待 (2004)    
    驚蟄 (2004)    
    東 (2006)    
    三峽好人 (2006)    
    血戰到底 (2006)    
    雙食記 (2008)    
    海上夢境 (2008)    
    誰說青春不能錯 (2008)    
    盜版貓 (2009)    
    海上傳奇 (2010)    
    万有引力 (2011)    
    Hello! 樹先生 (2011)    
    倭寇的磫跡 (2012)    
    山河故人 (2015)    
  配樂 (8 films)
    月蝕 (1999)    
    車四十四 (2001)    
    驚蟄 (2004)    
    血戰到底 (2006)    
    誰說青春不能錯 (2008)    
    雙食記 (2008)    
    倭寇的磫跡 (2012)    
    旋風九日 (2015)    
  混音 (8 films)
    車四十四 (2001)    
    獨自等待 (2004)    
    海上夢境 (2008)    
    二十四城記 (2008)    
    雙食記 (2008)    
    天注定 (2013)    
    旋風九日 (2015)    
    反轉人生 (2017)