Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文愛蘭
Man Oi-Lan  ♀
Aliases:  文英





 
Filmography (1960-1966)
 
  演員 (20 films)
    花落江南廿四橋 (1960) ... 李小菱
    第八才子花箋記 (1960)    
    慈母手中線 (1961) ... 余愛蓮
    女人的秘密 (1961) ... 李小娟
    母愛 (1961) ... 徐淑芬
    婦唱喜夫隨 (1961)    
    紅樓夢 (1962)    
    枕邊驚魂 (1963)    
    第二春 (1963)    
    杜鵑花開 (1963) ... 林維君
    蘭閨四鳳 (1963)    
    荒谷恩仇記 (1963)    
    南北兩家親 (1964) ... 吳繼梅
    海棠紅 (1965) ... 楊美倫
    你情我願 (1965) ... 曼梨
    原來我負卿 (1965)    
    冷梅情淚 (1965)    
    天涯芳草 (1966) ... 桂香
    婚姻大事 (1966)    
    銷錦囊 (1966) ... 梅香