Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
宋淇
Sung Kei
Aliases:  林以亮
 
Filmography (1957-1964)
 
  製片 (72 films)
    曼波女郎 (1957)    
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    無頭案 (1957)    
    四千金 (1957)    
    提防小手 (1958)    
    人財兩得 (1958)    
    紅娃 (1958)    
    小情人 (1958)    
    空中小姐 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    天長地久 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    雲裳艷后 (1959)    
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    三星伴明 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    女俠文婷玉 (1960)    
    辮子姑娘 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    溫柔卿 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    母與女 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    鐵臂金剛 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    古屋疑雲 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    遊戲人間 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    賊美人 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    南北和 (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    香港之夜 (1961)    
    南北一家親 (1962)    
    一段情 (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    萍水奇緣 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    桃李爭春 (1962)    
    早生貴子 (1962)    
    好事成雙 (1962)    
    火中蓮 (1962)    
    野花戀 (1962)    
    金箭盟 (1963)    
    荷花 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    小兒女 (1963)    
    一曲難忘 (1964)    
  編劇 (2 films)
    南北和 (1961)    
    有口難言 (1962)