Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅熾
Law Chi (1)  ♂
Aliases:  羅祖
 
Filmography (1949-1993)
 
  監製 (2 films)
    洪門兄弟 (1972)    
    中國真功夫 (1975)    
  副導演 (5 films)
    錦繡人生 (1954)    
    神女會襄王 (1957)    
    海王子 (1958)    
    何處是兒家 (1959)    
    女人的秘密 (1961)    
  導演 (52 films)
    俠侶情仇 (1961)    
    天山猿女 (1961)    
    雙珠鳳 (1961)    
    蕭端蒙一板打死江西王 (1961)    
    母子淚 (1961)    
    吳漢殺妻 (1962)    
    紅鬃烈馬 (1963)    
    潮劇大觀 (1964)    
    神龍五虎將 (1964)    
    田七郎 (1964)    
    狀元巡更 (1964)    
    風雪一枝梅 (1964)    
    追兇記 (1965)    
    玉女追兇 (1966)    
    三娘得道 (1966)    
    芙蓉仙子 (1966)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    無情刀 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    哪宅鬧東海 (1968)    
    大瘋俠 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    麒麟寨 (1968)    
    冰谷魔女 (1970)    
    翠寒谷 (1970)    
    大賊王 (1970)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    大破白蓮教 (1971)    
    神劍魔劍 (1971)    
    洪門兄弟 (1972)    
    無情街 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    錦衣衛 (1979)    
    天殘地缺 (1979)    
    鈑公雞 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    採陽女幫主 (1981)    
    十殿閻羅 (1981)    
    魔體怪譚 (1982)    
    十八層地獄 (1982)    
    觀音菩薩 (1983)    
    幽靈王子 (1988)    
    鬼屋小精靈 (1990)    
    神秘彎刀 (1991)    
    彎刀之迷 (1991)    
    紅粉殺手 (1993)    
  演員 (2 films)
    何處是兒家 (1959) ... 扒手
    俠侶情仇 (1961)    
  場記 (9 films)
    鳳入龍樓 (1949)    
    擺錯迷魂陣 (1950)    
    年晚錢 (1950)    
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    花和尚大鬧五台山 (1950)    
    金鎖記 (1950)    
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    苦海明燈 (1953)    
    紅粉飄雲未了情 (1955)    
  策劃 (2 films)
    受薪大丈夫 (1968)    
    黑龍 (1973)    
  編劇 (11 films)
    風雪一枝梅 (1964)    
    連陞三級 (1966)    
    玉女追兇 (1966)    
    哪宅鬧東海 (1968)    
    神劍魔劍 (1971)    
    洪門兄弟 (1972)    
    黑龍 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    鈑公雞 (1980)    
    十殿閻羅 (1981)    
    觀音菩薩 (1983)