Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥叔明
Mak Suk-Ming
 
Filmography (1951-1979)
 
  化妝 (1 film)
    苦海紅蓮 (1960)    
  道具 (64 films)
    誰憐後母心 (1951)    
    紅白牡丹花 (1952)    
    恩恩愛愛 (1952)    
    契爺艷史 (1952)    
    賊王子巧遇情僧 (1952)    
    夜桃源 (1952)    
    傻俠妖姬 (1952)    
    風塵俠犬 (1953)    
    財歸財路 (1953)    
    火樹銀花相映紅 (1953)    
    佳人有約 (1953)    
    十載尋夫記 (1954)    
    父慈子孝 (1954)    
    豪華世家 (1954)    
    此子何來問句妻 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    桃紅柳緣燕嬉春 (1954)    
    家家戶戶 (1954)    
    桃花仙子 (1958)    
    人約黃昏後 (1958)    
    紅娘 (1958)    
    想入非非 (1958)    
    粉紅色的兇手 (1959)    
    平步青雲(大結局) (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    蛋家公主爭駙馬 (1959)    
    女俠黃鶯夜破三屍案 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    平步青雲(上集) (1959)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    入室佳人 (1960)    
    慈母心 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960)    
    我的愛人就是你 (1960)    
    血淚人生 (1960)    
    私戀 (1960)    
    考道 (1960)    
    慈母手中線 (1961)    
    天山龍鳳劍(上集) (1961)    
    桃花扇 (1961)    
    夜半歌聲 (1962)    
    斬柴仔封王 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    旱天雷 (1962)    
    好女嫁得有情郎 (1962)    
    情淚染袈裟 (1962)    
    多計姑娘 (1962)    
    女人世界 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    深宮怨 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    漁港恩仇 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    矇查查搵食 (1967)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    太極門 (1968)    
    輕煙 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    哈哈笑 (1976)    
    功夫小子 (1977)    
    殺出重圍 (1978)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)