Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張徹
Chang Cheh  ♂
Aliases:  何觀




 
Filmography (1949-1993)
 
  製片 (1 film)
    文素臣 (1966)    
  導演 (94 films)
    阿里山風雲 (1949)    
    野火 (1957)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    邊城三俠 (1966)    
    虎俠殲仇 (1966)    
    大刺客 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    大盜歌王 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    死角 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    遊俠兒 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    報仇 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    無名英雄 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    年輕人 (1972)    
    群英會 (1972)    
    惡客 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    快活林 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    叛逆 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    警察 (1973)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    朋友 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    少林寺 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    唐人街小子 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    五毒 (1978)    
    街市英雄 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    飛狐外傳 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    叉手 (1981)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    撞鬼 (1983)    
    九子天魔 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    擂台 (1984)    
    霹靂情 (1985)    
    大上海1937 (1986)    
    過江 (1988)    
    西安殺戮 (1990)    
    江湖奇兵 (1990)    
    大話西遊:西行平妖 (1991)    
    神通 (1993)    
  服裝 (1 film)
    過江 (1988)    
  策劃 (3 films)
    江湖奇俠 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    文素臣 (1966)    
  出品人 (9 films)
    怪人怪事 (1974)    
    電單車 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    後生 (1975)    
    擂台 (1984)    
    義膽群英 (1989)    
    西安殺戮 (1990)    
    大話西遊:西行平妖 (1991)    
    神通 (1993)    
  監製 (8 films)
    撞鬼 (1983)    
    九子天魔 (1984)    
    擂台 (1984)    
    霹靂情 (1985)    
    過江 (1988)    
    西安殺戮 (1990)    
    江湖奇兵 (1990)    
    神通 (1993)    
  演員 (2 films)
    惡客 (1972)    
    應召名冊 (1977)    
  配樂 (1 film)
    朋友 (1974)    
  編劇 (87 films)
    阿里山風雲 (1949)    
    永不分離 (1951)    
    野火 (1957)    
    桃花淚 (1960)    
    脂粉間諜網 (1960)    
    黑蝴蝶 (1960)    
    遊戲人間 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    賊美人 (1961)    
    珍珠淚 (1962)    
    桃李爭春 (1962)    
    野花戀 (1962)    
    潘金蓮 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    蝴蝶盃 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    鱷魚河 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    邊城三俠 (1966)    
    虎俠殲仇 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    大刺客 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    飛刀手 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    報仇 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    年輕人 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    快活林 (1972)    
    蕩寇誌 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    警察 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    哪吒 (1974)    
    朋友 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    紅孩兒 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    少林寺 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    殘缺 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    五毒 (1978)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    少林與武當 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    叉手 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    沖宵樓 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    大上海1937 (1986)    
    過江 (1988)    
    西安殺戮 (1990)    
    江湖奇兵 (1990)    
    大話西遊:西行平妖 (1991)    
    神通 (1993)