Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇保
So Po
 
Filmography (1972-1979)
 
  道具 (20 films)
    黑名單 (1972)    
    賊殺賊 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    逃獄犯 (1974)    
    女魔 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    雙星伴月 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    阿牛發達記 (1976)    
    大毒后 (1976)    
    酒帘 (1976)    
    風流小子 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    入冊 (1977)    
    愛慾狂潮 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    出閘虎 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    六合千手 (1979)