Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李香君
Li Hsiang-Chun  ♀





 
Filmography (1960-1977)
 
  演員 (23 films)
    辮子姑娘 (1960) ... 朱萍
    後門 (1960)    
    手鎗 (1961) ... 陸小音
    妖女何月兒 (1961)    
    金喇叭 (1961)    
    喜事重重 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    夜半歌聲 (1962) ... 王曼麗
    紅樓夢 (1962)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963) ... 曼麗
    鳳還巢 (1963)    
    報恩緞 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963) ... 學生
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    風流丈夫 (1965) ... 吳雁玲
    魂斷奈何天 (1966)    
    大刺客 (1967)    
    女兒國 (1968)    
    裸血 (1969) ... 陶太太
    桃李春風 (1969)    
    福祿壽 (1969)    
    添福添壽 (1970) ... 玉如
  策劃 (1 film)
    風鈴,風鈴 (1977)