Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭銅
Hsiao Tung  ♂

 
Filmography (1953-1980)
 
  配樂 (1 film)
    黑森林 (1964)    
  演員 (1 film)
    烽火麗人 (1953)    
  編劇 (16 films)
    血濺孤堡 (1958)    
    王哥柳哥遊台灣(下集) (1959)    
    王哥柳哥遊台灣(上集) (1959)    
    喋血販馬場 (1960)    
    艷福齊天 (1960)    
    天倫淚 (1960)    
    虎妞 (1961)    
    一段情 (1962)    
    金箭盟 (1963)    
    杜鵑花開 (1963)    
    一劍恩仇 (1964)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    龍虎榜(上集) (1966)    
    浪淘沙 (1966)    
    我又來也 (1968)    
    密殺令 (1980)