Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何驚凡
Ho King-Fan  ♂





 
Filmography (1952-1970)
 
  演員 (60 films)
    真假歐陽德 (1952)    
    南海拳王 (1954)    
    抬轎佬養新娘 (1955)    
    後窗 (1955)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    花都綺夢 (1955)    
    吉隆坡之夜 (1956)    
    星洲艷跡 (1956) ... 丁白
    蟹美人(上集) (1957)    
    包公奇案 (1957)    
    包公三審血掌印 (1957)    
    呆佬添丁 (1957)    
    七彩鍾無艷 (1958)    
    胭脂馬三鬥黃飛鴻 (1958)    
    亡命救孤兒 (1960)    
    天涯慈母淚 (1960)    
    一張白紙告親夫 (1961)    
    盲公睇女婿 (1961) ... 王子安
    崑崙七劍鬥五龍 (1961) ... 寒光劍張雲
    神鵰俠侶(四集) (1961)    
    百鳥朝凰 (1961)    
    萬里烽煙尋妹喜 (1961)    
    義乞存孤 (1961) ... 夏振鵬
    三戰定江山 (1961)    
    龍鳳劍(上集) (1961) ... 王如海
    龍鳳劍(下集) (1961) ... 王如海
    羅剎嬌娃 (1961)    
    搶老婆 (1962) ... 徐廣
    危巢小鳳 (1962)    
    天山神俠 (1962)    
    劍影恩仇錄 (1962) ... 玉面金郎-石天雄
    門當戶對 (1962) ... 何秘書
    奇女薛一娘 (1962)    
    白骨陰陽劍(上集) (1962)    
    峨嵋三劍俠 (1962) ... -
    馬騮精出世(上集) (1962)    
    八大女俠鬧江湖(上集) (1962) ... 馬道傳
    大戰泗洲城 (1962)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    八大女俠鬧江湖(下集) (1962) ... 馬傳道
    怪俠粉菊花 (1962) ... 李俊
    龍虎風雲萬里紅 (1962)    
    清宮劍影錄(下集) (1963)    
    咖啡女郎 (1963)    
    劍俠金縷衣(下集) (1963) ... 上官理
    猴子兵華山救駕 (1963) ... 賈傑
    無敵鴛鴦劍 (1963)    
    春風得意鳳和鳴 (1963) ... 信親王
    劍俠金縷衣(上集) (1963) ... 上官理
    火燒紅蓮寺(上集) (1963) ... 楊天池
    洛陽奇俠傳 (1964)    
    龍虎風雲劍 (1964)    
    神劍魔簫(上集) (1965) ... 雲從鶴
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    雙鳳旗(下集) (1966) ... 江傑
    雙鳳旗(上集) (1966) ... 江傑
    龍鳳爭掛帥 (1967) ... 司徒衛君
    李師師 (1967) ... 金將甲
    奪命刀 (1968)    
    獨掌震龍門 (1970)