Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁川
Ting Chuen  ♂
Aliases:  侯景夫





 
Filmography (1942-1980)
 
  場記 (2 films)
    父女之間 (1955)    
    千里姻緣一線牽 (1963)    
  演員 (111 films)
    長恨天 (1942)    
    滿城風雨 (1947) ... 錢友乙
    三女性 (1947) ... 姜敏
    歌女之歌 (1948) ... 錢某
    鐵血男兒 (1948) ... 小侯
    龍鳳呈祥 (1948) ... 黃醫生
    莫負青春 (1949) ... 僕人劉忠
    大涼山恩仇記 (1949) ... 王排長
    火葬 (1949) ... 乞丐
    海誓 (1949) ... 周二
    千鈞一髮 (1949) ... 陳律師
    春風秋雨 (1949)    
    春城花落 (1949) ... 老王
    結婚24小時 (1950) ... 潘松年
    方帽子 (1952) ... 何德仁
    女人世界 (1952) ... 蔣董事長
    雙面人 (1952) ... 周一平
    紅玫瑰 (1952) ... 張文華父
    江湖兒女 (1952) ... 舞場管事小侯
    香姐兒 (1952) ... 方經理
    浴室艷屍 (1952) ... 法官
    勾魂艷曲 (1952) ... 李彼得
    別讓丈夫知道 (1952) ... 司徒賓
    逃婚 (1952) ... 包龍江
    明天 (1952) ... 老丁
    婦人心 (1952) ... 老侯
    孽海情天 (1953) ... 族人
    碧雲天 (1953) ... 錢父
    一念之差 (1954)    
    鑽花竊賊 (1955) ... 曼麗司機
    迷途的愛情 (1955) ... 經理
    楊貴妃 (1955) ... 楊國忠
    父女之間 (1955) ... 王院長
    夜歸人 (1955)    
    妲己 (1955) ... 費仲
    新李三娘 (1955) ... 竇元
    傳統 (1955) ... 黃隊長
    一年之計 (1955) ... 馮先生
    闔第光臨 (1955)    
    新婚第一夜 (1956) ... 芸父梁福生
    喜臨門 (1956) ... 吳先生
    少奶奶之謎 (1956) ... 大司務
    日出 (1956) ... 黑三
    寂莫的心 (1956)    
    寶刀美人 (1956) ... 許德海
    丁香姑娘 (1957) ... 侯經理
    捉鬼記 (1957) ... 大漢
    逆旅風雲 (1957) ... 黑三
    紅燈籠 (1957)    
    賊 (1958) ... 經理
    屍變 (1958)    
    夫妻經 (1958) ... 男同學甲
    柳暗花明 (1958)    
    阿Q正傳 (1958) ... 趙白眼
    眼兒媚 (1958) ... -
    玉手擒兇 (1958) ... 龔老大
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    搶新郎 (1958) ... 欽差
    天堂兒女 (1959) ... 飛乙
    血染少女心 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    稱心如意 (1959) ... 汪副理
    荳寇年華 (1959) ... 金老板
    午夜琴聲 (1959) ... 張先生
    同心結 (1959) ... 七哥
    香閨春情 (1960) ... 穆神父
    漁光戀 (1960) ... 紅九阿梁
    碧波仙侶 (1960) ... 趙虎
    草木皆兵 (1960) ... 經紀張
    生死牌 (1961) ... 王志堅
    蘭閨陰影 (1961) ... 流氓
    對窗戀 (1962) ... 九爺
    鍍金世界 (1962) ... 張老闆
    三求凰 (1963)    
    董小宛 (1963)    
    千里姻緣一線牽 (1963)    
    金鷹 (1964) ... 阿公爺
    故園春夢 (1964) ... 楊老二
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    假婿乘龍 (1964)    
    椰林雙姝 (1965) ... 符父
    皇帝出京 (1965)    
    變色龍 (1965) ... 劉司令
    連陞三級 (1966)    
    審妻 (1966) ... 韓擒虎
    螅蟀皇帝 (1966) ... 周班頭
    鴛鴦帕 (1966) ... 旗牌
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 胡局長
    烽火孤鴻 (1967)    
    春雷 (1967)    
    飛龍英雄傳 (1967) ... 楊都頭
    秀才奇遇記 (1967) ... 頭領甲
    迴末傳奇 (1968) ... 黃大力
    過路財神 (1968) ... 胖財主
    石敢當 (1968) ... 田大哥
    我又來也 (1968) ... 黃侍衛
    英雄後代 (1969) ... 老錢叔
    虎口拔牙 (1969) ... 隊長
    臥虎村 (1969) ... 父老甲
    三劍客 (1969) ... 魯教練
    過江龍 (1970) ... 桑哥
    映山紅 (1970)    
    天堂奇遇 (1970) ... 劉叔
    三個十七歲 (1972) ... 馬老
    屈原 (1973) ... 令尹子椒
    苗寨烽火 (1973)    
    球國風雲 (1974)    
    胎劫 (1977)    
    蕩寇群英 (1978)    
    錯有錯著 (1980)    
    密殺令 (1980) ... 姚洪春