Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁川
Ting Chuen  ♂
Aliases:  侯景夫





 
Filmography (1942-1980)
 
  場記 (1 film)
    父女之間 (1955)    
  演員 (109 films)
    長恨天 (1942)    
    滿城風雨 (1947) ... 錢友乙
    三女性 (1947) ... 姜敏
    鐵血男兒 (1948) ... 小侯
    龍鳳呈祥 (1948) ... 黃醫生
    歌女之歌 (1948) ... 錢某
    莫負青春 (1949) ... 僕人劉忠
    大涼山恩仇記 (1949) ... 王排長
    春風秋雨 (1949)    
    火葬 (1949) ... 乞丐
    千鈞一髮 (1949) ... 陳律師
    春城花落 (1949) ... 老王
    海誓 (1949) ... 周二
    結婚24小時 (1950) ... 潘松年
    勾魂艷曲 (1952) ... 李彼得
    逃婚 (1952) ... 包龍江
    明天 (1952) ... 老丁
    婦人心 (1952) ... 老侯
    方帽子 (1952) ... 何德仁
    別讓丈夫知道 (1952) ... 司徒賓
    女人世界 (1952) ... 蔣董事長
    雙面人 (1952) ... 周一平
    紅玫瑰 (1952) ... 張文華父
    江湖兒女 (1952) ... 舞場管事小侯
    香姐兒 (1952) ... 方經理
    浴室艷屍 (1952) ... 法官
    小鳳仙 (1953)    
    孽海情天 (1953) ... 族人
    碧雲天 (1953) ... 錢父
    一念之差 (1954)    
    夜歸人 (1955)    
    妲己 (1955) ... 費仲
    新李三娘 (1955) ... 竇元
    傳統 (1955) ... 黃隊長
    闔第光臨 (1955)    
    鑽花竊賊 (1955) ... 曼麗司機
    迷途的愛情 (1955) ... 經理
    楊貴妃 (1955) ... 楊國忠
    一年之計 (1955) ... 馮先生
    父女之間 (1955) ... 王院長
    新婚第一夜 (1956) ... 芸父梁福生
    少奶奶之謎 (1956) ... 大司務
    寶刀美人 (1956) ... 許德海
    日出 (1956) ... 黑三
    寂莫的心 (1956)    
    喜臨門 (1956) ... 吳先生
    捉鬼記 (1957) ... 大漢
    逆旅風雲 (1957) ... 黑三
    丁香姑娘 (1957) ... 侯經理
    紅燈籠 (1957)    
    屍變 (1958)    
    眼兒媚 (1958) ... -
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    搶新郎 (1958) ... 欽差
    賊 (1958) ... 經理
    阿Q正傳 (1958) ... 趙白眼
    玉手擒兇 (1958) ... 龔老大
    夫妻經 (1958) ... 男同學甲
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    午夜琴聲 (1959) ... 張先生
    同心結 (1959) ... 七哥
    荳寇年華 (1959) ... 金老板
    天堂兒女 (1959) ... 飛乙
    血染少女心 (1959)    
    稱心如意 (1959) ... 汪副理
    碧波仙侶 (1960) ... 趙虎
    漁光戀 (1960) ... 紅九阿梁
    草木皆兵 (1960) ... 經紀張
    香閨春情 (1960) ... 穆神父
    蘭閨陰影 (1961) ... 流氓
    生死牌 (1961) ... 王志堅
    對窗戀 (1962) ... 九爺
    鍍金世界 (1962) ... 張老闆
    董小宛 (1963)    
    三求凰 (1963)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    假婿乘龍 (1964)    
    故園春夢 (1964) ... 楊老二
    金鷹 (1964) ... 阿公爺
    皇帝出京 (1965)    
    變色龍 (1965) ... 劉司令
    椰林雙姝 (1965) ... 符父
    審妻 (1966) ... 韓擒虎
    螅蟀皇帝 (1966) ... 周班頭
    鴛鴦帕 (1966) ... 旗牌
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 胡局長
    秀才奇遇記 (1967) ... 頭領甲
    烽火孤鴻 (1967)    
    春雷 (1967)    
    飛龍英雄傳 (1967) ... 楊都頭
    我又來也 (1968) ... 黃侍衛
    迴末傳奇 (1968) ... 黃大力
    過路財神 (1968) ... 胖財主
    石敢當 (1968) ... 田大哥
    臥虎村 (1969) ... 父老甲
    三劍客 (1969) ... 魯教練
    英雄後代 (1969) ... 老錢叔
    映山紅 (1970)    
    過江龍 (1970) ... 桑哥
    天堂奇遇 (1970) ... 劉叔
    三個十七歲 (1972) ... 馬老
    苗寨烽火 (1973)    
    屈原 (1973) ... 令尹子椒
    球國風雲 (1974)    
    胎劫 (1977)    
    蕩寇群英 (1978)    
    密殺令 (1980) ... 姚洪春
    錯有錯著 (1980)