Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉斌(1)
Liu Bin (1)  ♂




 
Filmography (1991-2017)
 
  製片 (7 films)
    西遊記完結篇仙履奇緣 (1995)    
    西遊記101回月光寶盒 (1995)    
    2046 (2004)    
    僵屍獎門人 (2007)    
    武術 (2008)    
    再見火鍋 (2013)    
    一代宗師 (2013)    
  策劃 (1 film)
    預審 (2010)    
  執行監製 (1 film)
    星語心願之再愛 (2015)    
  副導演 (1 film)
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
  監製 (2 films)
    定軍山 (2006)    
    白鹿原 (2011)    
  故事 (1 film)
    魔幻魅力 (2013)    
  第二副導演 (1 film)
    決戰食神 (2017)    
  演員 (10 films)
    大太監李蓮英 (1991)    
    情惑 (1991)    
    陽光燦爛的日子 (1994) ... 劉思甜-成年
    日光峽谷 (1995)    
    和你在一起 (2002)    
    斗爱 (2009)    
    十月圍城 (2009)    
    一個勺子! (2015)    
    三城記 (2015)    
    決不饒恕 (2016)    
  編劇 (1 film)
    鬼子又來了 (2013)