Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孔勁蕾
Kong Jin-Lei
 
Filmography (2000-2016)
 
  剪接 (23 films)
    故鄉三部曲之站臺 (2000)    
    100個…… (2001)    
    生活秀 (2002)    
    卡拉是條狗 (2003)    
    暖 (2003)    
    天地英雄 (2003)    
    世界 (2004)    
    三峽好人 (2006)    
    東 (2006)    
    棒子老虎雞 (2007)    
    我們的十年 (2007)    
    秘岸 (2008)    
    夜車 (2008)    
    二十四城記 (2008)    
    鬥牛 (2009)    
    搖擺的婚約 (2010)    
    將愛情進行到底 (2011)    
    這堙A那 (2011)    
    指尖太陽 (2013)    
    廚子·戲子·痞子… (2013)    
    推拿 (2014)    
    一切都好 (2016)    
    長江圖 (2016)