Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
明萬有限公司
Brilliant Genesis Ltd.
Aliases:  明萬(國際)有限公司
 
Filmography (2001-2009)
 
  片頭設計 (1 film)
    神探 (2007)    
  特別視效 (21 films)
    香港有個荷里活 (2001)    
    江湖 (2004)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    大事件 (2004)    
    黑社會 (2005)    
    非常青春期 (2005)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    黑夜 (2006)    
    天行者 (2006)    
    天生一對 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    犀照 (2006)    
    鐵三角 (2007)    
    老港正傳 (2007)    
    雙子神偷 (2007)    
    跟蹤 (2007)    
    奪標 (2008)    
    畫皮 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    功夫廚神 (2009)    
    神鎗手 (2009)