Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周秀興
Chow Sau-Hing
Aliases:  周秀卿
 
Filmography (1963-1971)
 
  製片 (21 films)
    金鎖匙 (1963)    
    賢妻良母 (1963)    
    亂拜石榴裙 (1963)    
    天降福星 (1963)    
    王戒神魔 (1963)    
    難測女兒心 (1963)    
    冒牌丈夫 (1964)    
    孝子賢孫 (1964)    
    天從人願 (1964)    
    銀箭金刀 (1964)    
    七寶金剛劍 (1964)    
    金鈕扣 (1966)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966)    
    金蝙蝠 (1966)    
    金手鎗 (1966)    
    粉紅色炸彈 (1967)    
    白天鵝 (1967)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    千鈞一髮 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    聾啞劍 (1971)