Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周秀興
Chow Sau-Hing
Aliases:  周秀卿
 
Filmography (1963-1971)
 
  製片 (21 films)
    王戒神魔 (1963)    
    難測女兒心 (1963)    
    金鎖匙 (1963)    
    賢妻良母 (1963)    
    亂拜石榴裙 (1963)    
    天降福星 (1963)    
    天從人願 (1964)    
    銀箭金刀 (1964)    
    七寶金剛劍 (1964)    
    冒牌丈夫 (1964)    
    孝子賢孫 (1964)    
    金手鎗 (1966)    
    金鈕扣 (1966)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966)    
    金蝙蝠 (1966)    
    白天鵝 (1967)    
    粉紅色炸彈 (1967)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    聾啞劍 (1971)    
    千鈞一髮 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)