Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李兆熊
Lee Siu-Hung (3)  ♂
 
Filmography (1948-1985)
 
  導演 (2 films)
    意亂情真 (1969)    
    群芳譜 (1972)    
  演員 (8 films)
    此恨綿綿無絕期 (1948) ... 趙強
    甘羅拜相 (1949) ... 小學生
    賣肉救家姑 (1949)    
    乞兒皇帝 (1949)    
    烏龍將軍 (1950) ... 周華德
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    妒潮 (1950) ... 成立幼年
    人海孤鴻 (1960)    
  策劃 (1 film)
    木棉袈裟 (1985)    
  編劇 (17 films)
    人倫 (1959)    
    虹 (1960)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    蘇小小 (1962)    
    富貴神仙 (1962)    
    永遠的微笑 (1963)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    永結同心 (1964)    
    西施 (1965)    
    八個兇手 (1965)    
    英雄兒女 (1965)    
    爸爸的情人 (1968)    
    李後主 (1968)    
    意亂情真 (1969)    
    群芳譜 (1972)    
    至愛親朋 (1976)