Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃大衛(1)
David Wong Dai-Wai (3)  ♂
 
Filmography (2006-2014)
 
  聲音設計 (9 films)
    伊莎貝拉 (2006)    
    塚愛 (2007)    
    甜心粉絲王 (2007)    
    証人 (2008)    
    大搜查之女 (2008)    
    奪帥 (2008)    
    同門 (2009)    
    神鎗手 (2009)    
    惡戰 (2014)    
  錄音 (9 films)
    犀照 (2006)    
    新紮師妹3 (2006)    
    軍雞 (2007)    
    葬禮渣Fit人 (2007)    
    兄弟 (2007)    
    第一誡 (2008)    
    三不管 (2008)    
    蕩寇 (2008)    
    愛鬥大 (2008)    
  混音 (2 films)
    甜心粉絲王 (2007)    
    青苔 (2008)