Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
柳金玉
Liu Jin-Yu (1)  ♀
 
Filmography (1932-1943)
 
  演員 (27 films)
    落霞孤鶩 (1932)    
    滿江紅 (1933)    
    琵琶春怨 (1933)    
    道德寶鑒 (1933)    
    路柳牆花 (1934)    
    女兒經 (1934) ... 宣淑之嫂
    夜來香 (1935)    
    翡翠馬 (1935)    
    兄弟行 (1935)    
    小玲子 (1936)    
    馬路天使 (1937) ... 鴇母
    四千金 (1937)    
    母親的秘密 (1937)    
    生龍活虎 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    紅粉金戈 (1940) ... 牙婆
    碧玉簪 (1940)    
    亂世英雄 (1940)    
    蘇三艷史 (1940)    
    李阿毛與東方朔 (1940)    
    惜分飛 (1941) ... 姑母
    解語花 (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    夜深沉 (1941)    
    黑夜孤魂 (1941)    
    新美人計 (1941)    
    秋之歌 (1943)