Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭君裡
Zheng Jun-Li  ♂
Aliases:  鄭君里




 
Filmography (1932-1959)
 
  導演 (5 films)
    一江春水向東流(上)-八年離亂 (1947)    
    一江春水向東流(下)-天亮前後 (1947)    
    烏鴉與麻雀 (1949)    
    鴉片戰爭 (1959)    
    聶耳 (1959)    
  演員 (14 films)
    野玫瑰 (1932)    
    共赴國難 (1932)    
    奮鬥 (1932)    
    粉紅色的夢 (1932)    
    火山情血 (1932)    
    新女性 (1934) ... 余海餞
    大路 (1934) ... 郑 君
    國風 (1935)    
    天倫 (1935)    
    孤城烈女 (1936) ... 張正克
    迷途的羔羊 (1936)    
    慈母曲 (1937)    
    聯華交響曲 (1937)    
    搖錢樹 (1937)    
  編劇 (4 films)
    一江春水向東流(上)-八年離亂 (1947)    
    一江春水向東流(下)-天亮前後 (1947)    
    烏鴉與麻雀 (1949)    
    聶耳 (1959)