Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王沖(2)
Wong Chung (2)  ♂
Aliases:  王沖,  王冲,  王克強





 
Filmography (1952-1986)
 
  副導演 (3 films)
    蝴蝶盃 (1965)    
    鳳陽花鼓 (1967)    
    北極風情畫 (1969)    
  導演 (3 films)
    股票股票 (1973)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    伙頭小子 (1982)    
  演員 (55 films)
    江湖兒女 (1952) ... 職員
    一板之隔 (1952) ... 職員丁
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 木工
    恰恰姑娘 (1957) ... 顧丹
    四千金 (1957)    
    全家福 (1958)    
    女大十八變 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    花迎春 (1958) ... 張三
    桃花運 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    海演春色 (1959)    
    淘氣千金 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959) ... 郭保羅
    紅男綠女 (1960)    
    一樹桃花千朵紅 (1960) ... 杜文卿
    後門 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    飛虎將軍 (1960)    
    丈夫的秘密 (1961)    
    手鎗 (1961)    
    不了情 (1961) ... 周生
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963) ... 周天民
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    花木蘭 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    玉堂春 (1964) ... 趙昂
    一毛錢 (1964) ... 陳其昌
    大地兒女 (1965)    
    萬古流芳 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965) ... 按察司郝子良
    痴情淚 (1965)    
    大醉俠 (1966)    
    藍與黑(下) (1966) ... 季震亞
    亂世兒女 (1966) ... 馬正華
    藍與黑(上) (1966) ... 季震亞
    鳳陽花鼓 (1967) ... 高保寧
    女蘿草 (1968) ... 孟雷
    我恨月常圓 (1969)    
    北極風情畫 (1969)    
    飛賊 (1969)    
    鬼狐外傳 (1970)    
    老爺車 (1971)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    不速客 (1974)    
    緣帽唔怕戴 (1975)    
    台北77 (1977)    
    劍神一笑 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 葉榮
    再世英雄 (1981)    
    校園檔案 (1985)    
    戀戀風塵 (1986)    
  編劇 (12 films)
    神龍奇俠 (1970)    
    飛龍山 (1971)    
    窄梯 (1972)    
    鬼話 (1972)    
    女拳師 (1972)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    股票股票 (1973)    
    明日天涯 (1973)    
    猴拳寇四 (1974)    
    大江南北 (1976)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    伙頭小子 (1982)