Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石友宇
Sek Yau-Yue

 
Filmography (1931-1941)
 
  導演 (10 films)
    洞房雙屍案 (1934)    
    苦海 (1934)    
    婚後的問題 (1934)    
    玉梨魂 (1939)    
    肏面狐狸 (1940)    
    冷面皇夫 (1940)    
    花街神女 (1941)    
    陌路妻兒 (1941)    
    天涯慈父 (1941)    
    學宮春色 (1941)    
  演員 (13 films)
    鐵骨蘭心 (1931) ... 張國強
    暗室明珠 (1933)    
    婚後的問題 (1934)    
    苦海 (1934)    
    洞房雙屍案 (1934)    
    生力軍 (1936)    
    肉搏 (1937)    
    如意吉祥 (1938)    
    四子從軍 (1938)    
    民族之光 (1938)    
    舞台春色 (1938) ... 陳導演
    烈女行 (1939)    
    風騷博士 (1939)    
  編劇 (3 films)
    洞房雙屍案 (1934)    
    苦海 (1934)    
    天涯慈父 (1941)