Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翁木蘭
Weng Mu-Lan  ♀





 
Filmography (1953-1968)
 
  演員 (21 films)
    絕代佳人 (1953)    
    誘惑 (1954) ... 徐太太
    人鬼戀 (1954) ... 徐素雲
    歡喜冤家 (1954)    
    零雁 (1956)    
    小舞孃 (1956)    
    青山翠谷 (1956) ... 周氏
    金蓮花 (1957) ... 何表嫂
    四千金 (1957)    
    花迎春 (1958)    
    紅娃 (1958)    
    蘭花花 (1958)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    後門 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    丈夫的秘密 (1961)    
    楊貴妃 (1962)    
    聊齋誌異 (1965)    
  服裝 (12 films)
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    南北喜相逢 (1964)    
    深宮怨 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    都市狂想曲 (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    最長的一夜 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    亂世兒女 (1966)    
    空谷蘭 (1966)    
    描金鳳 (1968)