Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李天龍
Lee Tin-Lung
 
Filmography (1958-1966)
 
  監製 (7 films)
    人頭告御狀(上集) (1960)    
    一命救全家 (1961)    
    小俠白金龍 (1961)    
    石鬼仔出世 (1962)    
    飛天寶扇鬥燈 (1962)    
    方世玉武當山招親 (1962)    
    追魂白骨刀 (1963)    
  製片 (2 films)
    飛頭公主滴血救親夫 (1960)    
    飛頭公主雷電鬥飛龍 (1960)    
  故事 (4 films)
    飛頭公主滴血救親夫 (1960)    
    飛頭公主雷電鬥飛龍 (1960)    
    三十年胭脂淚 (1960)    
    999我是兇手 (1963)    
  編劇 (24 films)
    蛇美人劈山尋太子(上集) (1958)    
    蛇美人劈山尋太子(下集) (1958)    
    金殿審人頭(大結局) (1959)    
    雙孝子劈棺救母 (1959)    
    金殿審人頭(上集) (1959)    
    安祿山夜祭貴妃墳 (1959)    
    人頭審皇帝 (1960)    
    雙考女萬里尋親 (1960)    
    銀龍太子鬥八仙 (1960)    
    飛頭公主滴血救親夫 (1960)    
    人頭告御狀(上集) (1960)    
    三十年胭脂淚 (1960)    
    飛頭公主雷電鬥飛龍 (1960)    
    百鳥朝凰 (1961)    
    一命救全家 (1961)    
    子母橋(上集) (1961)    
    小俠白金龍 (1961)    
    子母橋(下集) (1961)    
    飛天寶扇鬥燈 (1962)    
    方世玉擂台救母 (1962)    
    白猿女三盜寶蓮燈 (1962)    
    999我是兇手 (1963)    
    麗娘尋夫記 (1965)    
    金羅漢三戲鐵觀音 (1966)